Έσπασε το αγαπημένο σας ρολόι;

Κανένα πρόβλημα!

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το σπασμένο ρολόι σας!

H νέα υπηρεσία της Watcheck αντικαθιστά το σπασμένο κρύσταλλο του ρολογιού σας!

 

Το εργαστήριό μας αναλαμβάνει την κατασκευή κρυστάλλων ρολογιών χειρός. Αντικαθιστούμε το κρύσταλλο του ρολογιού σας με κρύσταλλο ζαφειριού, ένα από τα πιο ανθεκτικά ορυκτά υλικά στη γη. Στα ρολόγια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τρία είδη κρυστάλλων: το ακριλικό, το ορυκτό και το κρύσταλλο ζαφειριού. Το κρύσταλλο ζαφειριού είναι το πιο ανθεκτικό απ’ όλα και δεν μπορεί να χαραχθεί.  Μπορεί να τοποθετηθεί σε ορισμένα μοντέλα μια ειδική επίστρωση κατά της αντανάκλασης.

Σε περίπτωση που έχουμε στα χέρια μας ένα σπασμένο ρολόι θα δούμε ότι το κρύσταλλο δημιουργεί πολλά θραύσματα. Για να μην εισχωρήσουν  τα θραύσματα του κρυστάλλου στο εσωτερικό του ρολογιού, καλό ήταν να τραβήξουμε την κορώνα προς τα έξω ώστε να σταματήσει να λειτουργεί. Στη συνέχεια μπορείτε να απευθύνετε σε μας για να  διαγνώσουμε την κατάσταση του και κατόπιν πάντα συνεννόησης με τον πελάτη προχωράμε στην επισκευή του.

Ο πελάτης μας απευθύνθηκε σε μας με ένα σπασμένο ρολόι και με κατεστραμμένο κρύσταλλο.  Μας ζητήθηκε η  αντικατάστασή του και το σπασμένο ρολόι ήρθε στο εργαστήριο μας για την επισκευή του όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.

 

Οι έμπειροι ωρολογοποιοί μας αντικαταστήσαμε το τζαμάκι του σπασμένου ρολογιού με κρύσταλλο ζαφειριού και έγινε σαν καινούριο! Εκτός από την αντικατάσταση του κρυστάλλου έγινε έλεγχος στο ρολόι και επισκευάστηκαν όποια εξαρτήματα ήταν απαραίτητα για την άριστη λειτουργία του. Μετά τον έλεγχο παραδόθηκε στον κάτοχό του.

 

Απευθυνθείτε σε μας για να φτιάξετε το σπασμένο σας ρολόι και να το δείτε να λάμπει επάνω στο χέρι σας σαν καινούργιο!

Οτιδήποτε λιγότερο… αυτό δεν είναι το Watcheck!