Εταιρεία – Βιογραφικό Σημείωμα

Ο ωρολογοποιός και ιδρυτής της εταιρίας Watcheck, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, αποφοίτησε από το Ελληνοελβετικό Κέντρο Ωρολογοποιίας το 1987. Οι ικανότητές του, η τεχνογνωσία του και το πάθος του για τα ρολόγια, τον οδήγησαν ένα χρόνο αργότερα Καθηγητή στην ίδια σχολή όπου παρέμεινε έως το 1995.
Παράλληλα εργάζονταν ως τεχνικός στο μεγαλύτερο Οίκο Κοσμημάτων και Ρολογιών της Αθήνας, που εκπροσωπούσε τα μεγαλύτερα brands ελβετικών ρολογιών (Baume et Mercier, Breitling, Piaget, Tiffany΄s, Alexis Barteley, Girard – Perregaux) που κατείχε η οικογένεια Vouraki.
Το 1993 έχοντας αποκτήσει μια τεράστια εμπειρία εργάζεται στη Flam Hellas που εκπροσωπούσε τον οίκο Cartier
Δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται στην Rolex Hellas όπου παρέμεινε για 19 ολόκληρα χρόνια.


“Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία από τους μεγαλύτερους οίκους ρολογιών παγκοσμίως, αποφάσισα να προχωρήσω μόνος μου, δημιουργώντας μια εταιρία στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα.
Με μεγάλο ζήλο, ευθύνη αλλά πρωτίστως αγάπη για την τέχνη μου και τα ρολόγια, το όνειρό μου για μία προηγμένη και αυστηρών προδιαγραφών με βάση τα Ελβετικά πρότυπα, εταιρία επισκευών ωρολογίων, έγινε επιτέλους πραγματικότητα.
Στόχος μου… να συνδυάζουμε την άριστη τεχνογνωσία με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για εξαιρετικά αποτελέσματα.
Αξίες μου… ο άνθρωπος. Με πρώτιστο στόχο τα μεγαλύτερα χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπα των ανθρώπων που μας επιλέγουν.
Στη Watcheck η Εμπειρία συναντά την Τελειότητα

Με εκτίμηση,
Κωνσταντινος Γ. Παπαδόπουλος